Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest szybciutkie i bardzo smaczne i oczywiscie malo kaloryczne.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1383
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5898
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8857
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18624
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1383
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5898
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8857
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18624
Składniki
Galaretke zalac wrzącą wodą ( w szkalnce 200 ml)
ostudzic troszke i dodawac ubita Sniezke
Wlac do tortownicy i wstawic na chwile do lodowki
Robimy druga porcje jak wyzej i zalewamy na poprzednia porcje
wstawiamy do lodowki
Ukladamy owoce wg uznania
Przygotowujemy galaretke wg przepisu na opakowaniu i zalewamy calosc
wstawiamy do lodowki
Dekorujemy no i smacznego