Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pyszne często robię je na śniadanie
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Płatki mielę z orzechami na mąkę bardzo drobniutko bo inaczej gofry będą sie rozpadać dodaje proszek,sodę mieszam następnie jogurt i lekko ubite jajka oraz pozostałe składniki mieszam dokładnie odstawiam na okoł 10 min.Smażę na dobrze rozgrzanej gofrownicy posmarowanej olejem kokosowym Smacznego:-)