Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 144
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 792
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 37
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 9
Polecam.
Odsłon: 144
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 792
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 37
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 9
Składniki
Ubic piane z bialka z sola
utrzec zoltko z cukrem
reszte skladnikow wymieszac na jednolita mase (ja to wszystko robie mikserem)
pod koniec miksowania wlac zoltko
na koniec wymieszac lyzka mase z piana
a teraz juz tylko wlewac do gofrownicy, upiec i podawac z czym lubicie :) My akurat lubimy z wlasnymi powidlami i konfiturami ;)
SMACZNEGO