Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz warzywny"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2489
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2489
Składniki
Fasolę mocz przez noc, po czym ugotuj w osolonej wodzie. Cebulę i czosnek drobno posiekaj. Papryki oczyść z gniazd nasiennych i pokrój w kostkę razem z obranymi ziemniakami. Pieczarki wyszoruj. W dużym rondlu rozgrzej olej. Zeszklij na nim cebulę z czosnkiem, a potem dodaj pieczarki i paprykę.
Podsmaż na dużym ogniu, a następnie go zmniejsz i dorzuć ziemniaki, fasolę, koncentrat pomidorowy oraz przyprawy. Potrawa będzie gotowa po 20 minutach.Źródło: Kurier TV