Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitna i aromatyczna polewa czekoladowa - idealna do wszelkiego rodzaju wypieków!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 740
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 480
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 740
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 480
Składniki
Zgodnie z filmikiem, aby przygotować idealną polewę czekoladową musimy: - rozpuścić masło, - dodać śmietanę, - dodać kakao i czekoladę i całość mieszać aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Jeśli nie macie czekolady, użyjcie 2 lub 3 łyżek kakao i cukru - (podane na filmie). Tak przygotowana polewa jest idealna do różnego rodzaju wypieków!