Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitna i aromatyczna polewa czekoladowa - idealna do wszelkiego rodzaju wypieków!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 679
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1380
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 679
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1380
Składniki
Zgodnie z filmikiem, aby przygotować idealną polewę czekoladową musimy: - rozpuścić masło, - dodać śmietanę, - dodać kakao i czekoladę i całość mieszać aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Jeśli nie macie czekolady, użyjcie 2 lub 3 łyżek kakao i cukru - (podane na filmie). Tak przygotowana polewa jest idealna do różnego rodzaju wypieków!