Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitna i aromatyczna polewa czekoladowa - idealna do wszelkiego rodzaju wypieków!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 947
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4573
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1211
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 537
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 947
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4573
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1211
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 537
Składniki
Zgodnie z filmikiem, aby przygotować idealną polewę czekoladową musimy: - rozpuścić masło, - dodać śmietanę, - dodać kakao i czekoladę i całość mieszać aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Jeśli nie macie czekolady, użyjcie 2 lub 3 łyżek kakao i cukru - (podane na filmie). Tak przygotowana polewa jest idealna do różnego rodzaju wypieków!