Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne jak wszystkie dania , które mam :]
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 91
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 26
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 91
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 26
Składniki
Jabłka umyć, obrać, wydrążyć gniazda nasienne, ugotować w syropie, wystudzić. Następnie jabłka napełnić lodami, ułożyć na szklanych talerzykach, udekorować bitą śmietaną z cukrem. Posypać opłukanymi i oczyszczonymi porzeczkami. Zaraz podawać. SMACZNEGO!!!