Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 122
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 91
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 122
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 91
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
Składniki
Mąkę przesiać do miski , dodać cukier waniliowy i proszek, wbić jajko, wlać mleko. Całość zmiksować na g gładkie ciasto.
Jabłka obrać, wydrążyć gniazda nasienne, pokroić w plastry. Plastry jabłek moczyć w cieście, wkładać na rozgrzany olej, smażyć z obu stron na rumiano.