Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Jak przygotować kompot z suszu?"
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 191
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 76
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 191
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 76
Składniki
Suszone owoce opłucz, osącz i zalej przegotowaną wodą. Odstaw na 3 godziny. Pomarańczę i cytrynę sparz i pokrój w plastry. Dodaj do owoców. Wrzuć cynamon i goździki.
Gotuj na małym ogniu około 25 minut, uważając, by owoce się nie rozpadły. Dopraw miodem. Dobrze schłodź i przelej do szklanego dzbanka.Źródło: Na żywo