Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki, które można zabrać na piknik. Pięknie się prezentują a smakują jeszcze lepiej.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2814
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2814
Składniki
1. Jajka wbijamy do miski, wsypujemy oba cukry i miksujemy na puszystą masę. Wlewamy olej i chwilę miksujemy. Dodajemy jogurt naturalny i ponownie miksujemy. Wsypujemy kaszę mannę, mąkę tortową i proszek do pieczenia i miksujemy na gładkie ciasto.
2. Ciasto przekładamy do blaszki do pieczenia muffinek wyłożonej papilotkami.
3. Morele kroimy na połówki i układamy na muffinkach lekko je wbijając w ciasto.
4. Muffinki pieczemy w temperaturze 180 stopni przez około 45 minut. Muffinki sprawdzamy suchym patyczkiem czy są upieczone. Upieczone studzimy.