Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Jogurtowiec"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 782
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 782
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Przepis przysłała Elżbieta Pawelec z Elbląga
Ciasto: jajka ubij z cukrem, wymieszaj ze stopioną czekoladą oraz pozostałymi składnikami. Upiecz biszkopt.
Krem: żelatynę rozpuść w 100 ml wody. Dodaj jogurt, twarożek, cukier. Wymieszaj z dżemem wiśniowym. Krem rozłóż na cieście. Udekoruj czekoladą, owocami. Schłodź.
<strong>Czas przygotowania 80 min, ilość porcji 12, cena za porcję 2,30 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie