Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kabaczki faszerowane pieczarkami"
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19826
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 481
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 476
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6884
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242717
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19826
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 481
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 476
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6884
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242717
Składniki
Pieczarki obierz, umyj, pokrój w plastry. Cebulę i papryki pokrój w kostkę. Kaszę ugotuj według wskazówek na opakowaniu. Kabaczki, jeśli małe, wydrąż, duże pokrój na długie odcinki, wydrąż.
Pieczarki podsmaż na oleju, dodaj cebulę i papryki. Smaż, aż warzywa zmiękną. Dodaj kaszę, natkę pietruszki i starty ser. Smaż, aż ser się rozpuści i delikatnie zwiąże farsz. Dopraw do smaku solą, pieprzem i słodką papryką. Farsz nakładaj do beczułek z kabaczka, zapiekaj kwadrans w temp. 200°C.Źródło: Dobry Tydzień