Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kakaowiec w kratkę"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7885
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 300
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7885
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 300
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3120
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem, cukrem wanilinowym i olejem. Dołożyć mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i kakao. Przemieszać. Na koniec wmieszać letnie mleko. Blachę (30x40 cm) wysmarować tłuszczem i wysypać mąką. Na dnie rozsmarować przygotowane ciasto.
Twaróg wymieszać z żółtkami, cukrem pudrem i proszkiem budyniowym. Masą napełnić worek cukierniczy z końcówką-gwiazdką. Na wierzch ciasta w blasze wyciskać porcje kremu, tworząc kratkę. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180°C. Piec około 40 minut.Źródło: Życie na gorąco