Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealny dla amatorow kokosa :) nie jest to moj przepis, pochodzi ze strony majanaboxing.blox.pl ale jest tak dobry ze musialam go tu zamiescic:)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336690
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4035
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423171
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2611
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336690
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4035
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423171
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2611
Składniki
Do miski przesiać mąkę, wymieszać z proszkiem do pieczenia, cukrem i cynamonem oraz wiórkami kokosowymi. Wlać mleko roztrzepane z jajkami i wanilią. Wymieszać i dodać roztopione masło. Wyrabiać na gładką masę.
Ciasto przełożyć do natłuszczonej foremki. Użyłam formy keksowej o wymiarach ok.32,5 na 8,5 cm., którą wysmarowałam margaryną i wysypałam bułką tartą.
Piec około 1 godziny w temperaturze 180 stopni.