Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kawowe z katarzynkami"
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1003
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2914
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1003
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2914
Składniki
Porcje: 20, przygot.: 80 min, cena: 1,70 zł, kalorie: 289
Ubij białka z cukrem. Dodaj resztę składników. Upiecz biszkopt, przekrój na pół.
Z mleka, mąki, budyniu, cukrów, ugotuj budyń. Zimny – utrzyj z masłem, wymieszaj z rozpuszczoną kawą. Posmaruj biszkopt kremem, ułóż ciasteczka, znów połóż krem, nakryj ciastem. Udekoruj.
Wierzch posmaruj resztą kremu i posyp tartą czekoladą lub np. wiórkami kokosowymi.
<strong>Przepis przysłała Jadwiga Kwiek z Faściszowej</strong>Źródło: Bella Relaks