Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto pojawia się na stole i szybko znika.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 866
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 54
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4127
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 866
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 54
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4127
Składniki
Białka ubijamy z cukrem.Żółtka mieszamy z proszkiem i octem.Stopniowo dodajemy do piany.Mieszamy z mąką i olejem.Pieczemy 40 minut w 180C.Studzimy i przekrawamy na pół.
Jogurty mieszamy z serkiem, cukrem i śmietaną.Łączymy z namoczoną w gorącej wodzie i ostudzoną żelatyną.
Śmietanę ubijamy z cukrem.Mieszamy z ostudzoną żelatyną.
1 Biszkopt wkładamy na blachę, wykładamy masę (6 łyżek zostawiamy).Przykrywamy 2 ciastem, wykładamy masę i śmietanę.Chłodzimy kilka godzin.Posypujemy kakao.