Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste kokosowe wafelki
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7547
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 191
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2286
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 521
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7547
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 191
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2286
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 521
Składniki
Wszystkie składniki (wodę, cukier, margarynę i kakao) włożyć do garnka, zagotować i ostudzić.
Po ostudzeniu dodać mleko w proszku i dokładnie wymieszać.
Następnie wsypać wiórki kokosowe.
Przygotowaną masą przełożyć wafle. Całość mocno docisnąć i obciążyć na godzinkę aby wafle dobrze związały się z masą. Pokroić na kwadraty bądź prostokąty.
Schłodzić w lodówce.