Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwe, smaczne, eleganckie na przyjecie
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
bialka ubic z cukrem i c. waniliowym, polaczyc to z zoltkami i maka, podzielic na 2 cz. ,piec po 8 min w 200 st., z 1 ciasta wyciac kolo o sr. 80 cm. ,serek zmiksowac z 10 dkg cukru pudru i sokiem z cytr ,galaretke rozpuscic w szkl wody, ostudzic ,dodac galaretke do masy serowej, wylozyc miske ciastem i 3/4 wisni wylozyc na ciasto, przykryc krazkiem wycietym z ciasta, schlodzic, wyjac kopiec z miski na talez, z 2 ciasta wykroic 3 gwiazdki reszte pokroic w kostke, kremowke ubic ze smietana fix i c. pudrem, posmarowac ciasto kremowka,oblozyc kostkami i gwiazdkami z ciasta, oraz pozostalymi wisniami, smacznego