Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwe, smaczne, eleganckie na przyjecie
Buraki mają wiele wspaniałych właściwości. Tym razem podane są ze wspaniałym...
Odsłon: 759
W jesiennej kuchni nie może zabraknąć grzybów. Tym razem kurki znalazły się w...
Odsłon: 120
Dzisiaj danie stosowne do zapowiadanej temperatury. Sałatka grecka jest bardz...
Odsłon: 3053
Buraki mają wiele wspaniałych właściwości. Tym razem podane są ze wspaniałym...
Odsłon: 759
W jesiennej kuchni nie może zabraknąć grzybów. Tym razem kurki znalazły się w...
Odsłon: 120
Dzisiaj danie stosowne do zapowiadanej temperatury. Sałatka grecka jest bardz...
Odsłon: 3053
Składniki
bialka ubic z cukrem i c. waniliowym, polaczyc to z zoltkami i maka, podzielic na 2 cz. ,piec po 8 min w 200 st., z 1 ciasta wyciac kolo o sr. 80 cm. ,serek zmiksowac z 10 dkg cukru pudru i sokiem z cytr ,galaretke rozpuscic w szkl wody, ostudzic ,dodac galaretke do masy serowej, wylozyc miske ciastem i 3/4 wisni wylozyc na ciasto, przykryc krazkiem wycietym z ciasta, schlodzic, wyjac kopiec z miski na talez, z 2 ciasta wykroic 3 gwiazdki reszte pokroic w kostke, kremowke ubic ze smietana fix i c. pudrem, posmarowac ciasto kremowka,oblozyc kostkami i gwiazdkami z ciasta, oraz pozostalymi wisniami, smacznego