Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 48
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 117
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 38
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 48
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 117
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 38
Składniki
ciasto; bialka ubij na sztywno dodac cukier,zoltka,reszte skl,rodzynki dajemy posypane maka.
wylozyc na dwie rowne blachy i piec dwa placki.
krem; sok z brzoskwin zagotowac z cukrem. 2 budynie i zoltkai i lyzke maki zamieszac razem i ugotowac na tym soku budyn.
utrzec maslo i dodawac wystudzony budyn.
wykonanie; na placek dac polowe kremu na nim nalozyc delicje 30szt nasaczone leciutko w kawie ze spirytusem.polozyc na to druga czesc kremu.na to drugi placek i trzecia czesc masy. Na nim brzoskwinie i zalac dwiema galaretkami rozpuszczon ymi w 2 szkl wody.
smacznego