Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 327
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11129
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3754
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1289
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 327
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11129
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3754
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1289
Składniki
ciasto; bialka ubij na sztywno dodac cukier,zoltka,reszte skl,rodzynki dajemy posypane maka.
wylozyc na dwie rowne blachy i piec dwa placki.
krem; sok z brzoskwin zagotowac z cukrem. 2 budynie i zoltkai i lyzke maki zamieszac razem i ugotowac na tym soku budyn.
utrzec maslo i dodawac wystudzony budyn.
wykonanie; na placek dac polowe kremu na nim nalozyc delicje 30szt nasaczone leciutko w kawie ze spirytusem.polozyc na to druga czesc kremu.na to drugi placek i trzecia czesc masy. Na nim brzoskwinie i zalac dwiema galaretkami rozpuszczon ymi w 2 szkl wody.
smacznego