Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 19
Dodano: 31.01.2010
Odsłon: 13213
> 6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Ugotować ze skladnikow budyn, a osobno w misce rozmiksowac margaryne,potem do niej dodawać ten zrobiony zimny budyń.Na blaszce ukladamy krakersy i nakladamy na nie polowe masy,potem znow krakersy i mase i przykrywany calość krakersami. Na gornej warstwie tez odrobine smasujemy masa i posypujemy wiorkami. mozna jesc po paru godzinach gdy krakersy namokną.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

druszczyk 14 stycznia 2012Zgłoś do usunięcia
a ja do kremu dodaję jeszcze wiórki kokosowe i rafaello gotowe :)3 Kto głosował? | Odpowiedz

gwiazda_jussi 03 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
najlepiej zwykłe krakersy słone:)3 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 03 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
jakie maja byc krakersy0 Kto głosował? | Odpowiedz

wiola1100 01 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
wygąda pycha lubię takie budyniowe mniam które na dodatek szybko sie robi,dodaje do ulubionych3 Kto głosował? | Odpowiedz