Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Rodzynki umyć, osuszyć. Śmietankę ubić z cukrem, połowę wymieszać z częścią rodzynek, do drugiej połowy śmietanki dodać kakao.
Na dnie każdej kompotierki ułożyć beze, wyporcjować śmietankę z rodzynkami i przybrać śmietanką z kakao. Powierzchnię kremu posypać pozostałymi rodzynkami, a z boku (lub na powierzchni kremu) położyć bezę.