Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8332
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 473
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8332
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 473
Składniki
2 szkl mleka gotujemy z cukrami. pozostale mleko mieszamy z maka jajkiem i zoltkiem. wlewamy do gotujacego sie mleka i chwile gotujemy. zimne ucieramy z maslem.
w blasze ukladamy kolejno herbatniki, krem, krakersy,karmel,znow krakersy a na to ubita smietane z smietan fixem. calosc posypac starta czekolada. SMACZNEGO:)