Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Krówka herbatnikowa"
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 160
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1884
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14646
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19705
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 160
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1884
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14646
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19705
Składniki
Puszki z masą krówkową podgrzej. Budynie ugotuj na mleku. Ostudź. Zmiksuj z margaryną.
Warstwę herbatników ułóż w formie, posmaruj masą krówkową, na niej rozsmaruj pół masy budyniowej. Ułóż herbatniki, posmaruj masą krówkową. Na niej rozsmaruj resztę masy budyniowej. Ułóż herbatniki, posmaruj masą krówkową.
Śmietanę ubij z zagęstnikiem do śmietany. Żelatynę namocz, rozpuść w letniej wodzie. Zmiksuj ze śmietaną. 3/4 rozsmaruj na cieście. Ułóż resztę herbatników, rozsmaruj resztę śmietany. Posyp wiórkami czekoladowymi.Źródło: Chwila dla Ciebie