Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne , można wykorzystać na różne sposoby oraz z różnymi dodatkami
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1739
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 105
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 60
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1739
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 105
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 60
Składniki
Masło z mąką posiekać , wymieszać z cukrem , dodać żółtka , cukier waniliowy , zagnieść ciasto , włożyć na 30min do lodówki.
wychłodzonym ciastem wylepić foremki . Włożyć do dobrze nagrzanego piekarnika i piec na jasnożółty kolor . Babeczki można wypełnić galaretką , oraz udekorować owocami .