Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34127
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1317
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113579
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34127
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1317
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113579
Składniki
Wszystkie składniki ciasta łączymy ze sobą , potem rozwałkowujemy na placek wycinamy dwa kółka jednakowej wielkości np od małej szklaneczki ,
w jednym z kółek wycinamy jeszcze mniejszym kółkiem dziurkę na środku , zlepiamy do siebie dwa kółka jednakowej wielkości na środek nakładamy twardej marmolady i pieczemy w temp. ok. 200st. czas 20 minut
SMACZNEGO