Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, spróbujcie sami:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11290
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4944
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1138
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9840
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1460
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11290
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4944
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1138
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9840
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1460
Składniki
Ciasto: wymieszać wszystkie składniki, zagnieść ciasto, wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem tortownicę i podpiec przez ok. 15 min. w 180 stopniach.
Masa: masło roztopić, dodać cukier, cukier waniliowy i wiórki kokosowe. Dodać rozbełtane jajka i dokładnie wymieszać.
Na podpieczone ciasto ułożyć pokrojone brzoskwinie, na to masę kokosową i piec ok. 20 min. w 180-200 stopniach aż masa się zarumieni