Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rogaliki są chrupiące z wierzchu i rozpływają się w ustach .Świeże na drugi dzień.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7544
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2550
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7544
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2550
Składniki
Na stolnicę nasypać mąkę , cukier , masło , jajko , śmietanę i proszek do pieczenia. Całość zagnieść. Ciasto rozwałkować na grubość ok.3 mm. Ciasto pokroić w trójkąty. Do trójkątów nakładać po ok.1 łyżeczkę marmolady. Trójkąty zawinąć i ułożyć boki. Piec ok.30 min w 180 stopniach. Po ostygnięciu posypać cukrem pudrem.
SMACZNEGO:)