Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19310
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13067
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1715
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232174
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19310
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13067
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1715
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232174
Składniki
Masło ucierać mikserem ustawionym na najwyższe obroty około 1/2 minuty. Stopniowo dodawać cukier puder, cukier waniliowy, sól, żółtka. Ucierać tak długo, aż powstanie jednolita masa. Mąkę pszenną przesiać, dodawać po łyżce do ucieranej masy- mikser przestawić na średnie obroty. Ciasto wywałkować na grubość 5 mm i wycinać ciasteczka foremką w kształcie serduszka. Piec na złoty kolor.
SMACZNEGO!!!