Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8520
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2992
Polecam.
Odsłon: 1765
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8520
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2992
Polecam.
Odsłon: 1765
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
Mąkę, masło, cukier i sól włóż do malaksera, miksuj, aż utworzą się grudki. Rabarbar umyj, oczyść z włókien, osącz. Pokrój na mniejsze kawałki. Włóż do żaroodpornego naczynia posmarowanego masłem. Posyp z wierzchu brązowym cukrem i kruszonką. Zapiekaj 30 min w 200°C. możemy ciasto ugnieść ręcznie.