Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Make rozprowadzic taka iloscia wody, aby miala konsystencje gestej smietany. Reszte wody zagotowac i zaparzyc nia maczna mieszanke. Dokladnie wymieszac i dodac owoce. Mase odstawc w cieple miejsce (1-2 dni) aby sie zakisla. Kiszone ciasto przelac do rondla , dodac miod i gotowac poltorej godziny na malym ogniu, mieszajac, aby nie przywarlo do dna. Podawac na zimno z chlebem razowym lub blinami.