Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Składniki
Make rozprowadzic taka iloscia wody, aby miala konsystencje gestej smietany. Reszte wody zagotowac i zaparzyc nia maczna mieszanke. Dokladnie wymieszac i dodac owoce. Mase odstawc w cieple miejsce (1-2 dni) aby sie zakisla. Kiszone ciasto przelac do rondla , dodac miod i gotowac poltorej godziny na malym ogniu, mieszajac, aby nie przywarlo do dna. Podawac na zimno z chlebem razowym lub blinami.