Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kuleczki bakaliowe"
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 96
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 936
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 323
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 96
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 936
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 323
Składniki
W rondelku rozpuść masło, dodaj cukier, cukier waniliowy, miód i kakao. Wymieszaj, potem wsyp płatki kukurydziane oraz bakalie i jeszcze raz wymieszaj masę.
Kiedy masa stężeje, uformuj maleńkie kuleczki. Ułóż je na tacy i jeszcze raz schłodź w lodówce.
Porcje 10. Przygot. 80 min. Cena 1,30 zł. Kalorie 196 kcal.
<strong>Sylwia Wójcik z Nowej Wsi</strong>Źródło: Takie jest życie