Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kuleczki bakaliowe"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 782
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 782
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
W rondelku rozpuść masło, dodaj cukier, cukier waniliowy, miód i kakao. Wymieszaj, potem wsyp płatki kukurydziane oraz bakalie i jeszcze raz wymieszaj masę.
Kiedy masa stężeje, uformuj maleńkie kuleczki. Ułóż je na tacy i jeszcze raz schłodź w lodówce.
Porcje 10. Przygot. 80 min. Cena 1,30 zł. Kalorie 196 kcal.
<strong>Sylwia Wójcik z Nowej Wsi</strong>Źródło: Takie jest życie