Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deser
Utrzeć margarynę z cukrem, cukrem waniliowym i żółtkiem. Pokruszyć drobno herbatniki. Dodać je do masy. Następnie dodać orzechy, rodzynki i kakao. Formować małe kuleczki i obtaczać w wiórkach kokosowych. Schłodzić w lodówce.
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 62
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 50
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 62
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 50
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Składniki
Utrzeć margarynę z cukrem, cukrem waniliowym i żółtkiem. Pokruszyć drobno herbatniki. Dodać je do masy. Następnie dodać orzechy, rodzynki i kakao. Formować małe kuleczki i obtaczać w wiórkach kokosowych. Schłodzić w lodówce.
Przepisy Desery
Desery
Ciasto Marlenka
Desery
Ciasto red velvet
Desery
Ciasto parzone
Desery
Bananoffee z płatkami owsianymi
Ciasto Marlenka
Marlenka to ciasto, które pokochają miłośnicy miodowników i kajmaku! Wygląda...
Odsłon: 283
Ciasto red velvet
Red velvet – ciasto niezwykle popularne w Stanach Zjednoczonych – to idealna...
Odsłon: 541