Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne w smaku z dodatkiem cappuccino.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22223
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 86
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 118
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 254
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22223
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 86
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 118
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 254
Składniki
Kawe cappuccino rozpuscic w 7 lyzkach goracej wody.Biszkopty zmiksowac na make i wymieszac z ricotta,dodac schlodzone cappuccino i na koncu polowe zmielonych orzechow.Mase odkladamy na 30' do lodowki po czym formujemy z niej kulki wielkosci orzecha wloskiego.Obtaczamy w pozostalych zmielonych orzechach i ukladamy w papilotkach.Wkladamy do lodowki jeszcze na 15'.