Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne w smaku z dodatkiem cappuccino.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8471
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8471
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Składniki
Kawe cappuccino rozpuscic w 7 lyzkach goracej wody.Biszkopty zmiksowac na make i wymieszac z ricotta,dodac schlodzone cappuccino i na koncu polowe zmielonych orzechow.Mase odkladamy na 30' do lodowki po czym formujemy z niej kulki wielkosci orzecha wloskiego.Obtaczamy w pozostalych zmielonych orzechach i ukladamy w papilotkach.Wkladamy do lodowki jeszcze na 15'.