Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne w smaku z dodatkiem cappuccino.
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 433
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 31
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5678
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 962
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 249
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 37343
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 433
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 31
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5678
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 962
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 249
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 37343
Składniki
Kawe cappuccino rozpuscic w 7 lyzkach goracej wody.Biszkopty zmiksowac na make i wymieszac z ricotta,dodac schlodzone cappuccino i na koncu polowe zmielonych orzechow.Mase odkladamy na 30' do lodowki po czym formujemy z niej kulki wielkosci orzecha wloskiego.Obtaczamy w pozostalych zmielonych orzechach i ukladamy w papilotkach.Wkladamy do lodowki jeszcze na 15'.