Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne w smaku z dodatkiem cappuccino.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1436
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1450
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1598
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1436
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1450
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1598
Składniki
Kawe cappuccino rozpuscic w 7 lyzkach goracej wody.Biszkopty zmiksowac na make i wymieszac z ricotta,dodac schlodzone cappuccino i na koncu polowe zmielonych orzechow.Mase odkladamy na 30' do lodowki po czym formujemy z niej kulki wielkosci orzecha wloskiego.Obtaczamy w pozostalych zmielonych orzechach i ukladamy w papilotkach.Wkladamy do lodowki jeszcze na 15'.