Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1141
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1166
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13213
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1141
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1166
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13213
Składniki
Masło dokładnie utrzeć z cukrem, następnie dodawać stopniowo jajka ciągle ucierając. Później stopniowo dodawać miód, śmietanę, przyprawę do piernika, na koniec sodę wymieszaną z mąką i kakaem. Ciasto wylać na dużą brytfankę i piec ok 1 godz
Zimne ciasto przekroić na pół i przełożyć powidłem. Smacznego!!!