Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Letnia tarta z bobem"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1438
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1605
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1438
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1605
Składniki
na ciasto zagnieć, wylep nim formę na tartę i podpiecz w gorącym piekarniku.
Bób obgotuj we wrzątku i obierz, a kiełbasę pokrojoną w plastry podsmaż na oleju.
Wyłóż bób i wędlinę na tarcie, posyp ją kawałkami fety i zalej śmietaną połączoną z surowym jajkiem i serem żółtym.
Tak przygotowane danie wstaw ponownie do piekarnika i piecz około pół godziny.
<strong>Jadwiga Kwiek z Zakliczyna</strong>Źródło: Super TV