Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 225
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20345
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 225
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20345
Składniki
Brzoskwinie umyj, obierz, przekrój na pół. Zagotuj szklankę wody z cukrem i nasionkami z wanilii. Wrzuć połówki brzoskwiń i gotuj je 2-3 minuty. Delikatnie wyjmij, osącz, ostudź. Maliny przebierz, duś aż odparuje sok. Przetrzyj przez sito, by oddzielić pesteczki, ostudź. Do pucharków nałóż kulki lodów. Udekoruj brzoskwiniami, sosem malinowym i orzeszkami