Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1109
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1101
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13078
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1109
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1101
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13078
Składniki
Brzoskwinie umyj, obierz, przekrój na pół. Zagotuj szklankę wody z cukrem i nasionkami z wanilii. Wrzuć połówki brzoskwiń i gotuj je 2-3 minuty. Delikatnie wyjmij, osącz, ostudź. Maliny przebierz, duś aż odparuje sok. Przetrzyj przez sito, by oddzielić pesteczki, ostudź. Do pucharków nałóż kulki lodów. Udekoruj brzoskwiniami, sosem malinowym i orzeszkami