Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste, szybkie, tanie a przede wszystkim pyszne
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4613
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12448
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5691
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7069
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4613
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12448
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5691
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7069
Składniki
rozpuścić margarynę
ubić pianę z białek
połączyć ze sobą mąkę, cukier, mak, pianę i margarynę na jednolitą masę (mikserem na wolnych obrotach, albo łyżką, tylko żeby nie było grudek).
masę przelać do formy i wstawić do piekarnika. (u mnie piecze się zwykle ok godziny bo mam dość kiepski piekarnik elektryczny)
wyjąć z piekarnika i delektować się smakiem!
enjoy! :)