Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na wykorzystanie zamrożonych owoców. Prosty przepis.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 968
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 968
Składniki
Maliny rozmrażamy (możemy użyć świeżych )a następnie posypujemy cukrem.
Galaretkę przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Kiedy odrobinę przestygnie zalewamy nią owoce. Odstawiamy aż do całkowitego zastygnięcia.
Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej dodajemy łyżeczkę kawy rozpuszczalnej i szczyptę cynamonu. Galaretkę podajemy wedle uznania.
Całość polewamy czekoladą. I gotowe :)