Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie kupuj batonów w sklepach, ich skład często odbiega daleko od naturalności. Zrób je samodzielnie. Batoniki marcepanowe to olbrzymia dawka energii i wartości odżywczych cudownych migdałów. Jednakże pamiętaj są one dość wysoko kaloryczne, więc z umiarem ;) .
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 237
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 79
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 116
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 237
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 79
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 116
Składniki
Migdały mielimy bardzo drobno.
Wszystkie składniki mieszamy ze sobą i formujemy niewielkie batoniki. Wkładamy do lodówki na około godzinę.
Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej i obtaczamy nią batoniki. Wkładamy do lodówki i czekamy aż czekolada zastygnie SMACZNEGO :)