Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i proste w przygotowaniu!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2640
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 953
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2640
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 953
Składniki
W naczyniu wymieszać: cukier, olej oraz jajka. Następnie dodać mąkę, sól, sodę, proszek do pieczenia, cynamon i wymieszać. Dodać drobno startą, nie wyciskaną marchewkę i ponownie wymieszać. Masę należy przelać do foremki i piec w 180 stopniach przez ok. 50 min. Oczywiście ciasto można polać polewą czekoladową, dżemem, lukrem, cukrem pudrem itp