Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Marchewkowe pulpeciki"
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3884
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19796
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2941
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4067
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3884
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19796
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2941
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4067
Składniki
Fasolę namocz na noc. Odcedź. Pulpety: mięso, jajko i bułkę tartą zagnieć, przypraw. Uformuj pulpeciki. Marchewki zetrzyj na tarce. Cebulę posiekaj, zeszklij na oleju.
Włóż pulpety, obsmaż. Wlej pół litra wody, dodaj fasolę, marchewkę i przyprawy. Duś godzinę. Dodaj koncentrat pomidorowy. Wymieszaj, przypraw. Posyp pokrojoną natką.Źródło: Chwila dla Ciebie