Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Marchewkowe pulpeciki"
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7700
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2903
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7700
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2903
Składniki
Fasolę namocz na noc. Odcedź. Pulpety: mięso, jajko i bułkę tartą zagnieć, przypraw. Uformuj pulpeciki. Marchewki zetrzyj na tarce. Cebulę posiekaj, zeszklij na oleju.
Włóż pulpety, obsmaż. Wlej pół litra wody, dodaj fasolę, marchewkę i przyprawy. Duś godzinę. Dodaj koncentrat pomidorowy. Wymieszaj, przypraw. Posyp pokrojoną natką.Źródło: Chwila dla Ciebie