Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Marchewkowe pulpeciki"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1147
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1179
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13232
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1147
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1179
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13232
Składniki
Fasolę namocz na noc. Odcedź. Pulpety: mięso, jajko i bułkę tartą zagnieć, przypraw. Uformuj pulpeciki. Marchewki zetrzyj na tarce. Cebulę posiekaj, zeszklij na oleju.
Włóż pulpety, obsmaż. Wlej pół litra wody, dodaj fasolę, marchewkę i przyprawy. Duś godzinę. Dodaj koncentrat pomidorowy. Wymieszaj, przypraw. Posyp pokrojoną natką.Źródło: Chwila dla Ciebie