Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Marchewkowe pulpeciki"
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3823
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414641
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2362
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3823
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414641
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2362
Składniki
Fasolę namocz na noc. Odcedź. Pulpety: mięso, jajko i bułkę tartą zagnieć, przypraw. Uformuj pulpeciki. Marchewki zetrzyj na tarce. Cebulę posiekaj, zeszklij na oleju.
Włóż pulpety, obsmaż. Wlej pół litra wody, dodaj fasolę, marchewkę i przyprawy. Duś godzinę. Dodaj koncentrat pomidorowy. Wymieszaj, przypraw. Posyp pokrojoną natką.Źródło: Chwila dla Ciebie