Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Miniserniczki z polewą czekoladową"
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 58
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 214
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 81
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 411
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 58
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 214
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 81
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 411
Składniki
Herbatniki pokrusz, wymieszaj ze stopionym, zimnym masłem. Wyłóż dno foremek, schłodź. Jajka roztrzep z cukrem. Dodaj kremówkę, twaróg, budyń i zapach. Wlej masę do foremek. Piecz około 30 min w temp. 170°C. Ostudź. Polej stopioną z mlekiem czekoladą, udekoruj.
Przepis przysłała Agnieszka Rybak z Pruszcza GdańskiegoŹródło: Bella Relaks