Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8158
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 409
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8158
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 409
Składniki
Mleko, cukier, cukier waniliowy, jaja rozmieszac starannie rózgą (ale nie ubijac), wlac do filizanek. Filiżanki ustawić w łaźni wodnej, gotowac pod przykryciem ok 40 min aż zobaczymy ze na górze mamy kosystencje galaretki Uwaga! Wazne aby kąpiel wodna nie przekroczyla temp 70 stopni C !