Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19378
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13102
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1751
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232215
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19378
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13102
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1751
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232215
Składniki
Suche skladniki dokladnie razem ze soba mieszamy, mokre skladniki chwilke miksujemy powoli dodajac suche. Gdy wszystko ladnie sie polaczy, wlewamy mase do foremek (najlepiej sylikonowych) do 3/4 ich wysokosci. Wstawiamy foremki do nagrzanego piekarnika do 180 stopni. Pieczemy okolo 15-18 minut do zarumienionego koloru.
Wystudzone muffinki polewamy lukrem i ozdabiamy wedle wlasnego uznania.