Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Suche skladniki dokladnie razem ze soba mieszamy, mokre skladniki chwilke miksujemy powoli dodajac suche. Gdy wszystko ladnie sie polaczy, wlewamy mase do foremek (najlepiej sylikonowych) do 3/4 ich wysokosci. Wstawiamy foremki do nagrzanego piekarnika do 180 stopni. Pieczemy okolo 15-18 minut do zarumienionego koloru.
Wystudzone muffinki polewamy lukrem i ozdabiamy wedle wlasnego uznania.