Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8480
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 544
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8480
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 544
Składniki
Banany rozgniatamy widelcem, dodajemy jajka, roztopioną margarynę i mieszamy.
Mąkę, sodę i proszek do pieczenia mieszamy z cukrem i wszystkie suche składniki dodajemy do mokrych.
Dokładnie mieszamy do powstania jednolitej konsystencji. Na koniec do masy dodajemy pokrojoną w kostkę czekoladę.
Papilotki umieszczamy w formie na muffinki i wypełniamy je masą. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180ºC na około 20 minut. Studzimy na zewnątrz piekarnika.
Smacznego