Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie do zrobienia :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
1. Masło lub margarynę rozpuścić i pozostawić do wystygnięcia. 2. Czekoladę pokroić w kostkę (byle nie za dużą). 3. Mąkę, proszek do pieczenia oraz cukier wymieszać razem. 4. W osobnym pojemniku przygotować mleko, jajko oraz przestudzoną margarynę i wymieszać. 5. Wszystkie składniki połączyć. 6. Foremki uzupełnić do 2/3 wysokości. Piec ok. 20 min w temp 200°C. Przepis na ok. 12 sztuk :)