Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie do zrobienia :)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27368
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27368
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Składniki
1. Masło lub margarynę rozpuścić i pozostawić do wystygnięcia. 2. Czekoladę pokroić w kostkę (byle nie za dużą). 3. Mąkę, proszek do pieczenia oraz cukier wymieszać razem. 4. W osobnym pojemniku przygotować mleko, jajko oraz przestudzoną margarynę i wymieszać. 5. Wszystkie składniki połączyć. 6. Foremki uzupełnić do 2/3 wysokości. Piec ok. 20 min w temp 200°C. Przepis na ok. 12 sztuk :)