Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie do zrobienia :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8338
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 474
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8338
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 474
Składniki
1. Masło lub margarynę rozpuścić i pozostawić do wystygnięcia. 2. Czekoladę pokroić w kostkę (byle nie za dużą). 3. Mąkę, proszek do pieczenia oraz cukier wymieszać razem. 4. W osobnym pojemniku przygotować mleko, jajko oraz przestudzoną margarynę i wymieszać. 5. Wszystkie składniki połączyć. 6. Foremki uzupełnić do 2/3 wysokości. Piec ok. 20 min w temp 200°C. Przepis na ok. 12 sztuk :)