Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te muffinki są banalnie proste i z pewnością zaskoczą smakiem
Artykuł sponsorowany
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 343
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 198
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 406
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1605
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 343
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 198
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 406
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1605
Składniki
W misce wymieszaj ze sobą dwa rodzaje mąk, płatki owsiane, proszek do pieczenia oraz cynamon. W rondelku rozpuść masło. Do rozpuszczonego masła dodaj miód, jajka i maślankę. Połącz ze sobą składniki z rondelka i miski. Wymieszaj je dokładnie i dodaj szklankę suszonej żurawiny, następnie ponownie wymieszaj. Przygotowane papilotki wypełnij ciastem w ¾ wysokości. Wierzch posyp pozostałą żurawiną. Tak przygotowane muffinki wstaw do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piecz ok. 25 minut. Gotowe muffinki posyp cukrem pudrem oraz udekoruj żurawiną :) Smacznego!