Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te muffinki są banalnie proste i z pewnością zaskoczą smakiem
Artykuł sponsorowany
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 150
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1857
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14591
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19659
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 150
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1857
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14591
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19659
Składniki
W misce wymieszaj ze sobą dwa rodzaje mąk, płatki owsiane, proszek do pieczenia oraz cynamon. W rondelku rozpuść masło. Do rozpuszczonego masła dodaj miód, jajka i maślankę. Połącz ze sobą składniki z rondelka i miski. Wymieszaj je dokładnie i dodaj szklankę suszonej żurawiny, następnie ponownie wymieszaj. Przygotowane papilotki wypełnij ciastem w ¾ wysokości. Wierzch posyp pozostałą żurawiną. Tak przygotowane muffinki wstaw do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piecz ok. 25 minut. Gotowe muffinki posyp cukrem pudrem oraz udekoruj żurawiną :) Smacznego!