Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie czekoladowe z nutka pomaranczy
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34143
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1345
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113591
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34143
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1345
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113591
Składniki
Do jednej miski uwlozyc składniki suche (maka, cukier, proszek do pieczenia, kakao, czekolada posiekana). W drugiej umiescic składniki mokre (mleko, rozpuszczone masło, jajka).
Do skladnikow suchych dodac mokre, wymieszac.Napełnic foremke do muffin do 3/4 wysokoci. Piec w temp. 200 °C ok.20 min.
Krem pomaranczowy to nic innego, jak mascarpone wymieszane z kilkoma lyzkami smietany kremowki ,cukrem pudrem i skorka starta z ok. połowy pomaranczy.