Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Muffiny morelowe"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
W jednej misce wymieszaj suche ciasta. W drugiej – mokre. 6 moreli odłóż do dekoracji, pozostałe posiekaj. Połącz suche i mokre , wsyp morele. Wymieszaj.
Ciasto wlej do foremek na muffinki. Wierzch posyp amarantusem ekspandowanym, udekoruj kawałkami moreli. Piecz muffinki 20-25 minut w temp. 180°C.
<strong>Porcje 10, Przygot. 40 mi, Cena 1,65 zł, Kalorie 390 kcal</strong>Źródło: Takie jest życie