Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 346
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 958
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 525
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 346
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 958
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 525
Składniki
Produkty suche miesza się razem
Produkty mokre miesza się razem
produkty suche miesza się z mokrymi,dodaje konfiturę z róży,albo jakieś miękkie owoce
napełniamy foremki do mufinek ciastem,wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy ok 15-20 min w 180stopniach.Tutaj polecam Wam foremki do mufinek silikonowe.Raz zainwestujemy i naprawdę nie pożałujemy :)Zresztą polecam w ogóle używać forem z silikonu:)piecze się super a ciasto zawsze wyjdzie w niezmienionej formie,tylko trzeba chwilkę odczekać żeby przestygło:)