Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7679
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2863
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7679
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2863
Składniki
margarynę palmę z murzynkę, cukier, wodę i kakao zagotować ciągle mieszając (około 5 min.). po zagotowaniu pozostawić masę do ostygnięcia. Oddzielić 1/4 szklanki masy do późniejszego polukrowania ciasta. do pozostałej części masy dodać całe jajka, mąkę, proszek do pieczenia , wymieszać. piec w temp. 180 stopni przez 50 min. po upieczeniu polukrować ciasto odzieloną masą.